Webinars

Overleggen over zaken die werkgevers bezighouden kan op verschillende manieren; via de mail, app, of social, fysieke bijeenkomsten, presentaties en natuurlijk ook via webinars. Ofwel digitaal overleggen op afstand.

Samen met De Verkeersonderneming organiseert Bereikbaar Haaglanden en Rijnland webinars voor directeuren, facilitair managers en HR managers over uiteenlopende onderwerpen.

Anderhalvemetereconomie en mobiliteit

Anderhalvemeter afstand in het ov en op de werkplek? Hoe doen we dat? Mondkapjes in het ov zijn verplicht vanaf 1 juni. Als werkgever kun je flexibele werktijden hanteren, hybride vergaderen, meer laten thuiswerken en op het werk tijden hanteren van 11 tot 3 uur. Ook zorgen dat er fysieke afscheidingen zijn. Als het mogelijk is een trap voor naar boven en een voor naar beneden, andere looproutes. Maar ook pas het beleid aan.

Webinar Thuiswerken

Thuiswerken is wennen, net als beeldbellen. De eerste contacten moet je face-to-face doen. Een van de overall conclusies luidde: “Duurzaamheid, bereikbaarheid en veiligheid zijn de grootste baten van deze tijd.”

Bekijk de opname van het webinar.

Audio: