Wheelylift fietsopbergsysteem

De Wheelylift tilt iedere fiets eenvoudig en moeiteloos de lucht in, en bespaart daarmee een zee van ruimte. Juist in kleine, smalle ruimtes is de Wheelylift een uitkomst. Door het zwenkbare mechanisme kan men de fiets namelijk heen en weer verplaatsen, en er gemakkelijk langs lopen. De Wheelylift is een duurzaam product van Nederlandse bodem en vraagt nauwelijks onderhoud. Bovendien is de Wheelylift zeer betaalbaar.

 

Meer ruimte voor de particulier
Een kleine schuur, de hal van een studentenhuis, de overvolle garage: overal waar ruimte schaars is, komt de Wheelylift goed van pas. Met één simpele beweging, zonder krachtinspanning, wordt de fiets de lucht in getild. En hangt hij in de weg, dan schuif je hem eenvoudig even opzij.

Meer ruimte voor publieke ruimtes en projecten
Bejaardenhuizen, theaters, busstations: overal waar men fietsen netjes en veilig wil stallen, biedt de Wheelylift een handige oplossing. Er wordt veel ruimte bespaard, en bovendien kunnen fietsen niet langer in elkaar haken of omvallen. Dus geen beschadigingen meer!

Nederlandse makelij
De Wheelylift is een oer-Hollands product, gemaakt voor alle soorten fietsen, van licht tot zwaar en van klein tot groot. In Nederland, waar ruimte schaars is, wordt de Wheelylift op veel plaatsen toegepast. Zowel bij mensen thuis, als bij bijvoorbeeld grote wooncomplexen. Maar ook in het buitenland is de Wheelylift al op veel plaatsen te vinden, van Zwitserland tot Japan.

Zaken doen?
Wheelylift is sinds 2015 veranderd van eigenaar en nu zal Rutger Malherbe in de rol van Managing Director uw contactpersoon zijn. Graag zetten wij het commerciële succes van de Wheelylift samen met u voort. Staat u open voor een kennismaking? Neemt u dan contact met ons op: rutger@wheelylift.com. Dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden die Wheelylift u biedt. Wij kijken uit naar een goed gesprek en een vruchtbare samenwerking

Voor meer informatie:
Wheelylift B.V.
Rutger Malherbe, Managing Director
M +31 (0)650 630 822
Info@wheelylift.com
www.wheelylift.com