02/09/2017

400e deelnemer 'Op de fiets werkt 3x beter'!

Met de actie 'Op de fiets werkt 3 x beter' fiets je voor het goede doel. Elke kilometer telt! Dit jaar fietsen we voor een nieuwe fietsriksja voor het project FietsenAlleJaren.nl. Hiermee worden mensen die minder mobiel zijn en zelf niet meer kunnen fietsen, opgehaald in een fietsriksja. Zo genieten ze weer van buiten zijn!

Rob Ruijs is de 400e deelnemer aan deze actie. Daarvoor kreeg hij uit handen van fietspromotor Roel Lenoir een Waka Waka powerbank. Rob werkt bij Middin op Buitengoed Dorrepaal. Hij begeleidt daar volwassenen met een verstandelijke beperking in hun werk op het terrein, in de villa of in de kas als bijvoorbeeld tuinman, dierenverzorger, caissière of productie- of horecamedewerker.

Rob fietst elke dag, weer of geen weer, van Zoetermeer naar zijn werk in Leidschendam en nooit via de kortste route! Rob doet mee aan de actie omdat hij het fijn vindt bij te dragen aan een goed doel. "Fietsen doe ik toch al". Doe net als Rob ook mee. Kijk op ga3punt0.nl bij de actie Fietsen voor het goede doel.