Acties

Vaak zijn we bereid gedrag te veranderen als we nieuw gedrag eerst in de praktijk kunnen ervaren. Daarom is er de campagne Ways2go. In Ways2go helpen Daan, Emma, Otto en Nora je met een andere manier van reizen. Duurzamer, slimmer en sneller.

Fietsstimulering

Een beetje extra beweging kan na een jaar corona geen kwaad. Daarom zijn wij alvast aan de slag gegaan met onze fietsstimuleringsacties. We zijn nog wat vroeg, werken zelf nog steeds vanuit huis. Dat geldt misschien ook voor uw mensen. Maar stel dat ze straks weer naar kantoor mogen komen. Dan wilt u toch zeker dat ze met de fiets komen, of niet dan? Convenantpartners wiens medewerkers niet thuis kúnnen werken, kunnen vanaf dinsdag 6 april al gebruik maken van onze fietsacties. 
 
Dit is wat we u als convenantpartner van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland bieden: 
1. Uw medewerkers kunnen meedoen aan de e-bikeprobeeractie die we samen met fietshandelaren in de regio organiseren. Hierbij krijgen uw medewerkers die nu met de auto komen kosteloos de gelegenheid een week lang een e-bike uit te proberen naar het werk.
2. We plaatsen gedurende 3 maanden een e-bikeprobeerpool bij u op locatie.
3. We regelen een fietsenmaker op locatie. 
4. We helpen u met het perfectioneren van uw fietsbeleid.
 
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze fietsacties, neem contact op met onze Fietspromotor
 

Acties rondom aanpassen infrastructuur
Wanneer grote infrastructurele projecten en wegwerkzaamheden worden uitgevoerd kan mobiliteitsmanagement goede ondersteuning bieden.
Een voorbeeld van onze inzet bij de werkzaamheden rondom Koningstunnel.

Ways2go is een campagne voor heel zuid-Holland. Je vindt er informatie over andere manieren van reizen, maar kunt er ook vervoer uitproberen. Ook biedt de website tips en trucs en informatie over apps.