Agenda

Last-mile distributie detailhandel

Datum: 29/10/2018
Tijd: 13.00 -17.00 uur
De logistiek makelaar van Bereikbaar Haaglanden geeft een presentatie over slimme en schone logistiek. Dit in het kader van de last-mile distributie van goederen naar de detailhandel in de Leidse binnenstad. Meer informatie.

Mobiliteitskansen en arbeidsmarktcommunicatie

Datum: 01/11/2018
Tijd: 15.30 - 17.30 uur
Een themamiddag speciaal voor HR-medewerkers en HR-specialisten. Het onderwerp betreft (fiscale) mobiliteitsvoordelen en arbeidsmarktcommunicatie ‘werving door marketing’. Ook op het gebied van mobiliteit zijn er tal van mogelijkheden voor het binden en werven van medewerkers. De gemeente Alphen aan den Rijn vertelt hoe zij duurzame mobiliteit stimuleert, o.a. door de ‘Tot Fiets!’ campagne. ‘Bereikbaar Haaglanden en Rijnland’ vertelt u welke concrete mogelijkheden u heeft op het gebied van mobiliteit voor het binden en werven van medewerkers, hoe andere werkgevers dat doen en hoe zij u daarbij kan helpen. Graag gaat zij ook met u in gesprek over uw visie op ‘goed werkgeverschap’ in relatie tot duurzame mobiliteit en vitaliteit van medewerkers. Loes Vork van Vork Communicatie verzorgt tot slot een presentatie over de gerichte arbeidsmarktcommunicatie van het Alphense bedrijf Kloek (kleinschalig wonen voor mensen met dementie). Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact opmet onze mobiliteitsmakelaar Jan Breugem.

CID festival

Datum: 29/11/2018
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Het CID festival vindt op twee locaties plaats: het World Trade Center, Prinses Beatrixlaan 582 en het Hotel NH Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 100. Bereikbaar Haaglanden en Rijnland verzorgt de sessie bundeling goederen. Meer informatie.