Eco Drivers League

Op 1 oktober ieder jaar start de Eco Drivers League. In deze 9 maanden durende competitie strijden toonaangevende bedrijven om de titel het groenste wagenpark van Nederland. Tijdens de competitie meten we continue het brandstofverbruik en dagen we bedrijven op een leuke manier uit om écht zuinig te gaan rijden. Wat levert dat op? Tot wel 10% minder brandstofkosten, 10% minder CO2-uitstoot en 30% minder schades.

Bij een wagenpark van 200 auto’s is het gemiddeld besparingspotentieel €36.000 in 9 maanden competitie, dat is dus veel geld. Wat is uw besparingspotentieel? Op onze site kunt u snel een inschatting van het besparingspotentieel en de deelname kosten berekenen. Voor de start brengen we het echte bespaarpotentieel van uw eigen wagenpark in kaart. Dit doen we door middel van een FuelScan waar we een jaar historische tankdata vergelijken met een door Prodrive vastgestelde norm, op basis van ervaringen met 25.000 berijders. Daarna kan het besparen beginnen, dat het werkt kunt u lezen in onze cases.

cid:image001.png@01CF6F81.57F2ADA0

Eco Drivers League is een initiatief van Climate Neutral Group en Prodrive Learning. Meer informatie, contactgegevens en de mogelijkheid om aan te melden vindt u op www.ecodriversleague.com. U kunt ook direct contact opnemen met Danielle de Bruin via 030-2326175.