IBI bezorgroute planner

Het bezorgen van vele pakketten op verschillende adressen is niet altijd een efficiënte taak. Veel ondernemers kunnen tijd, geld en CO2 besparen door de nieuwe IBI applicatie te gebruiken. IBI zorgt ervoor dat bezorgingen sneller en beter verlopen. Er wordt namelijk gewerkt met het scan-plan-go-confirm principe.

Dit principe is eenvoudig te gebruiken: je scant adressen met de smartphone, IBI plant de optimale route, je gaat op weg en bevestigt de leveringen, met tijd en locatie stempel.
IBI heeft een aantal bijzondere kenmerken. De applicatie neemt de verkeersdrukte mee in de routeplanning voor als de gebruiker met de auto gaat. Voor het plannen van de adressen heb je de mogelijkheid om adressen in te voegen of een specifiek eindpunt in te stellen.
Tijdens de reis kan de bezorger de bezochte adressen afvinken. Na het bezoeken van alle adressen kan er een logboek worden verzonden. Zo weet de bezorger zeker dat de pakketten correct zijn afgeleverd.
 
Veel gebruikers zijn enthousiast over de snelheid van het scannen van adressen en de tijdwinst die door het gebruik van de IBI app behaald wordt.
De applicatie is beschikbaar op Android en Windows Mobile en binnenkort ook op IOS.

Kijk voor meer informatie op www.ibi.nu of neem contact op via info@ibi.nu

IBI is ontwikkeld door First Element