29/01/2018

Ik heb mijn auto verkocht

Inmiddels doen zo'n 500 mensen mee aan de ov-probeerpas van Ga3.0, de campagne van Bereikbaar Haaglanden. Een mooi succes! Daarom is de actie ook verlengd. Tot vrijdag 2 maart hebben werkgevers de mogelijkheid zich aan te melden!

Bij deze actie stimuleren werkgevers hun medewerkers om met het openbaar vervoer naar het werk te reizen. Daartoe ontvangen de medewerkers vanuit de campagne een maand lang een ov-chipkaart met voldoende saldo en een reisadvies. Bij vragen is er een helpdesk beschikbaar. Een actie met zeer tevreden klanten, zo blijkt wel. Hieronder drie reacties van gebruikers:

  • "Het OV is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten om voortaan mijn woon-werkverkeer met bus/trein te doen. Ik heb zelfs inmiddels mijn auto verkocht, aangezien deze grotendeel ongebruikt voor mijn huis stond. Graag maak ik daarom gebruik van het vervolgaanbod".
  • Ik vond het een fijn om een maand uit te proberen of het ov iets voor mij was. Gezien ik veel wisselende diensten heb van dag, avond en nacht/weekend is het voor mij niet ideaal.
  • Uw proef heeft mij overtuigd. Ik heb inmiddels een trajectkaar aangeschaft.

De ov-probeerpas actie loopt nog tot half februari. Wilt u ook dat u medewerkers met het ov reizen? Doe dan nu mee en kijk op http://ga3punt0.nl/werkgever