Localyse: Google Maps premium partner

Localyse inspireert bedrijven met de mogelijkheden die Google Maps APIs biedt. Veel toepassingen die men gewend zijn om te gebruiken in de publieke Google Maps omgeving, zijn uitermate geschikt voor verschillende applicaties. Denk bijvoorbeeld aan autocomplete bij adres invoer in een CRM systeem. Of het visualiseren van vastgoed of in de reisbranche.

 

 

Met verschillende gespecialiseerde Google Maps consultants en ontwikkelaars laten wij de bedrijven de juiste functionaliteiten en meerwaarde zien door locatie gebonden informatie in de bedrijfsprocessen te integreren.
Waar voorheen de vraag gesteld werd van wat is uw Internet of Online strategie, is nu de vraag, wat is uw Locatie strategie?

Naast het verdelen en beheren van de Google maps licenties binnen het premium plan in de Benelux en Zwitserland hebben we ook tal van kant en klare oplossingen gebouwd op Google Maps. Te denken valt aan:

  • Indoor Wayfinding,
  • ODIQ voor verkeerskundigen,
  • Track-en-trace,
  • Adresvalidatie voor retail,
  • Travel Times API om bvb. een isochrone map te maken voor de visuele analyse van data en zoekresultaten gebaseerd op échte reistijd.
  • Deze Travel Times API kan eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande IT-systemen.

Neem als voorbeeld recruitment platform. De locatie staat in de TOP 5 redenen om te switchen van job. Recruiters maken dan meer kans op een match als zij zoeken naar de beste match op locatieniveau.

Contactgegevens
Jeffery Benning - Business development manager
Jeffrey.Benning@localyse.eu
06-15627676
www.localyse.nl orteliuslaan 25, Utrecht.