Mobiliteitsmakelaars

Een team van experts die u ondersteunen in uw mobiliteitsbeleid en u helpen om met slimme mobiliteit uw klimaatdoelen te bereiken. Dat is Bereikbaar Haaglanden en Rijnland.

Naast de mobiliteitsmakelaars Bert van Rijssen (Haaglanden) en Jan Breugem (Rijnland) zijn er experts op deelgebieden: Michel Oldenburg (logistiek), Roel Lenoir (fiets), Rob Soeters (openbaar vervoer), Marina Meens (communicatie) en Niek Roelands (ondersteuning).

Samen met werkgevers zetten zij zich in om de regio bereikbaar en duurzaam te houden. Het gaat daarbij om slimme aanpassingen die de mobiliteit in de regio verbeteren, Co2 reduceren én de winstgevendheid van werkgevers op het gebied van MVO, kostenbesparingen, efficiency, imagoverbetering, verbeteren footprint of medewerkerstevredenheid verhogen.

De afgelopen jaren zijn er via maatwerkadviezen en met probeeracties via onze campagne Ga3.0 mooie resultaten bereikt.

Deze experts kennen de klappen van de zweep. Zij zijn in staat om u snel te ondersteunen in hun rol van verbinder in het vinden van de juiste partijen om de knelpunten aan te pakken. De makelaars kennen de marktpartijen maar staan waardevrij tussen de partijen en zijn niet gebonden aan producten of diensten van derden. Bereikbaar Haaglanden en Rijnland kan projecten van werkgevers op het gebied van bereikbaarheid mede financieel ondersteunen.

Interesse? Neem contact op. Mobiliteitsmakelaars@vno-ncwwest.nl.