MobilityLabel: mobiliteitsanalyse en locatie advies

MobilityLabel ondersteunt werkgevers in hun mobiliteitsdoelstellingen met verschillende SmartMobility-oplossingen.

Aanbod
Voor werkgevers die hun woon-werkverkeer inzichtelijk willen maken en willen optimaliseren hebben wij MobilityAnalyst ontwikkeld: Bent u op zoek naar een goede analyse van het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wilt u weten hoeveel kilometers uw medewerkers reizen? Wat de CO2-uitstoot is van al die reisbewegingen? En wilt u weten hoeveel medewerkers ook op een andere manier zouden kunnen reizen? Voor wie OV of fiets wel of niet een alternatief zou zijn? En wat het thuiswerkpotentieel is? Het antwoord op deze vragen - en méér - krijgt u met de mobiliteitsanalyse van MobilityLabel.

Met MobilityAnalyst kunnen werkgevers objectief en overzichtelijk in kaart brengen wat het effect is van specifieke werkgeversmaatregelen in termen van reiskosten, reistijd en CO2-uitstoot. Door te spelen met schuifjes en waarden maakt de gebruiker zelf scenario's aan en ziet direct de cijfermatige terugkoppeling van de geselecteerde maatregelen. U vindt een demo van MobilityAnalyst op mijn.mobilitylabel.nl.

Daarnaast ondersteunt MobilityLabel bij het nemen van de juiste locatie-beslissingen van uw organisatie. Dit is bij uitstek interessant voor organisaties met actieve of passieve verhuisplannen, of bijvoorbeeld bij fusieontwikkelingen of aflopende huurcontracten. Zo zijn wij in staat om het totale medewerkerbestand van uw organisatie te vertalen in een bedrijfsspecifieke heatmap van Nederland die exact aangeeft hoe gunstig elke mogelijke nieuwe bedrijfslocatie voor úw organisatie is vanuit mobiliteitsperspectief. Wist u dat u al snel 20% aan reiskosten, brandstof en CO2-uitstoot kunt besparen door de bereikbaarheid beter mee te laten wegen in uw huisvestingsbeslissingen? Zie onze website voor meer voorbeelden.

Heeft u interesse in één van deze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een demo.

Doelgroep
Werkgevers die aan de slag willen met het optimaliseren van hun mobiliteit (kosten besparen, verduurzamen); Vastgoedprofessionals

Contactgegevens
MobilityLabel
www.mobilitylabel.nl
Contactpersoon: Christiaan Rasch | christiaan@mobilitylabel.nl | 06-28769187