02/07/2018

Prijzen uitgereikt op Science Park Zuid

Het Science Park Zuid in Delft wil graag goed bereikbaar zijn en blijven. Dit vraagt om slimme en duurzame mobiliteit. Daarom krijgen medewerkers de mogelijkheid om allerlei soorten vervoer uit te proberen: deelfietsen, een carpoolapp, gebundelde, actuele en lokale verkeersinformatie en de mogelijkheid om elektrische fietsen uit te proberen in het woon-werkverkeer. Kortom: voor elk wat wils!
Medewerkers die zich inschrijven en hun ervaringen delen komen in aanmerking voor een leuke prijs. Otto de Keizer van Deltares en Vijay Anand Palanisamy van Applikon kregen van Mobiliteitsmakelaar Astrid Homan een fitbit, een slimme digitale stappenteller overhandigd.

Palanisamy heeft alle opties getest: de deelfietse van Mobike, de carpool app en de Stigo Bike. Over deze laatste zegt hij: "Het is een handig vervoermiddel," zo vindt hij, om mee te nemen, het in - en uitvouwen van de Stigo Bike gaat gemakkelijk. De fiets is stevig en je komt er goed op vooruit. Jammer is dat de batterij niet voldoet. Ik zie mijzelf wel op zo'n fiets rijden maar dan op een nieuwer model die tot 45 kilometer per uur gaat."
Het is nog steeds mogelijk om op het Science Park diverse soorten vervoer uit te proberen. Kijk op http://ga3punt0.nl/scienceparkzuid.

v.l.n.r.: Astrid Homan, mobiliteitsmakelaar Haaglanden, Otto de Keizer van Deltares en Vijay Anand Palanisamy van Applikon.