TC&O Mobydesk organiseert uw mobiliteit

Als werkgever heeft u te maken met mobiliteit. Met het woon-werkverkeer en de zakelijke reizen van uw werknemers, maar ook met een goede bereikbaarheid voor klanten en leveranciers.

Hoe organiseert u die mobiliteit van en naar uw bedrijf slim? Zodat reiskosten niet de pan uit rijzen, duurzaam reizen gestimuleerd wordt, parkeerruimte juist benut wordt en de administratie efficiënt en overzichtelijk blijft. Zowel voor de werknemer als voor u. TC&O is al 25 jaar actief in vervoersmanagement en een ervaren partner op dit vlak. Van deskundig advies over uw mobiliteitsvraagstukken tot praktische oplossingen en ondersteuning in de uitvoering op medewerker niveau.

TC&O zet hiervoor TC&O Mobydesk in. Dit betreft een tool om alle mogelijke mobiliteitsoplossingen te koppelen in één systeem, wat zorgt voor beheersbaarheid van de oplossingen voor de werkgever en vrij keuzemogelijkheden voor de werkgever. Het systeem is specifiek op maat aanpasbaar aan uw mobiliteitsplan en aan uw rapportagewensen.

Het concept:
Eén registratiesysteem. Voor alle mobiliteitsoplossingen, zowel eigen oplossingen als van andere aanbieders. Koppeling op alle systemen mogelijk. Online toegang voor medewerkers. Online toegang voor werkgevers. Ondersteuning door helpdesk. Ontzorging van het totale proces, dat is wat TC&O biedt.

Voor meer informatie kijkt u op de website van TC&O.