Thuiswerkplekscan

Thuiswerken heeft voor- en nadelen en het is belangrijk dat medewerkers er goed bij zitten om het thuiswerken ook op lange termijn goed te kunnen blijven doen. Daarom is het heel fijn dat wij onze convenantpartners een thuiswerkplekscan mogen aanbieden voor vijf medewerkers.

Bereikbaar Haaglanden en Rijnland heeft twee Arbo-experts in de arm genomen. Werkgevers die willen weten of hun medewerkers er thuis goed bij zitten kunnen, kosteloos, voor vijf van hun medewerkers een thuiswerkplekscan laten uitvoeren. Deze scans gaan via een online overleg met de arbodienst en gaan zowel over de fysieke als de mentale aspecten. Natuurlijk wordt dit allemaal uitgevoerd conform de AVG wetgeving.

Werkgevers weten op deze manier of hun medewerkers geen problemen op lange termijn ontwikkelen door het thuiswerken. Overigens als er al mensen met klachten zijn, dan kunnen juist zij de thuiswerkplekscan aangeboden krijgen.

Als je als convenantpartner hier gebruik van wilt maken, neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaar.

We stemmen dan af met wie de arbo-expert contact op kan nemen en bij welke welke vijf medewerkers de thuiswerkplekscan wordt uitgevoerd. Let op! Het aanbod is maar beperkt!