TURNN: ook zakelijk de beste reis

Wij geloven dat we de bereikbaarheid tussen mensen en bestemmingen kunnen vergroten én dat we reizen weer leuk kunnen maken. Daarom hebben wij TURNN ontwikkeld, óók voor werkgevers.

TURNN Zakelijk maakt inzichtelijk welke besparingen je als werkgever kunt realiseren in euro's, kilometers en CO2 uitstoot. Bekijk een overzicht van de reizen die jouw medewerkers afleggen en krijg een beter beeld van het reisgedrag van je organisatie.

Makkelijk, inzichtelijk en duurzaam
Vanuit de mobiliteitsscan inventariseert TURNN hoe jouw huidige beleid eruit ziet en waar kansen liggen. Welke reismogelijkheden bied je nu al aan je werknemers en wat is het effect daarvan? Zet meteen een eerste stap in de bewustwording van alternatieve reismogelijkheden en draag bij aan minder files, minder autoverkeer en een betere bereikbaarheid. Op basis van het resultaat van deze mobiliteitsscan geven wij je een concreet advies. En met reTURNN (ook beschikbaar als app) kun je direct berekenen wat je kunt besparen als je medewerkers minder met de auto gaan reizen.

TURNN, the best way around!
Met de TURNN app regelen je medewerkers gemakkelijk verschillende vervoersmiddelen door deze te reserveren, denk bijvoorbeeld aan deelfietsen of een auto-op-afroep. Gebruik maken van het openbaar vervoer wordt heel eenvoudig met de mobiliteitskaart. Hiermee stimuleer je het maken van duurzame keuzes. Middels het TURNN dashboard krijg je inzicht in alle woon-werk én zakelijke reizen, zo beheer je het mobiliteitsbeleid. TURNN sluit naadloos aan bij een maatschappelijk verantwoord mobiliteitsbeleid.

Time to make a TURNN! Meer weten? Bezoek onze website of neem contact met ons op via zakelijk@turnn.io.