02/04/2021

Welkom nieuwe collega's!

Ons team is uitgebreid met drie mobiliteitsadviseurs. Ze stellen zich hier voor.


Foto: Etienne Oldeman

Elske van de Fliert: "Het is mijn missie om in Nederland alle wagenparken en mobiliteit nul emissie te krijgen. Daarom ben ik blij dat ik aan de slag kan rondom de A4: de werkgevers die langs de A4 gevestigd zijn, gaan (weer) last krijgen van files. Straks is de corona-rust op de snelweg voorbij en wordt het weer als vanouds aansluiten. Gelukkig kan je als werkgever veel doen om je mensen te helpen hier niet al te veel last van te hebben.

Zelf wandel en fiets ik graag. Ik ben dol op het bos, de hei en de weilanden. Nederland is prachtig, wat dat betreft hoef je helemaal niet ver om een mooie vakantie te hebben.

Ik ben van een pragmatische en enthousiaste aanpak. Mensen die aan de slag willen om hun mobiliteit te verduurzamen, help ik graag. Ik reik je concrete maatregelen aan en kan je uitleggen hoe je dit succesvol implementeert. Ik kijk er dan ook naar uit veel werkgevers langs de A4 te spreken!"

 

Jelle Benders: "Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in duurzaamheid. Daarom past het onderzoeken van duurzame projecten als duurzame mobiliteitsadviseur zo goed bij mij. Continue bezigheid met energiebesparing en efficiëntie geeft mij plezier. Mijn motto is: 'practice what you preach'. Als je je afvraagt hoe ik dat doe; door zo veel mogelijk gebruik te maken van de fiets en het OV. Nu ga ik een nieuw hoofdstuk toevoegen: file-aanpak op de een traject van de A4 door gebruik te maken van mobiliteitsmanagement. Hierbij doe ik onderzoek naar de stakeholders en neem ik hen mee in het proces, met als doel de verkeersdruk te verminderen."

 

Theo Noordman: "Als mobiliteitsadviseur ga ik mij bezighouden met het ondersteunen van werkgevers op het gebied van duurzame mobiliteit. Dit zowel door gebruik te maken van kennis, ervaring, ontwikkelen van best practices als ook het inzetten van concrete instrumenten.

Ik heb een achtergrond in Transport en Logistiek bij een aantal bedrijven (IKEA, Mattel, Yamaha). Daarnaast heb ik een publieke achtergrond, onder andere bij de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland, InnovationQuarter. Bij de laatste organisatie heb ik me vooral gericht op thema's duurzame mobiliteit, energie en logistiek.

Ik woon met mijn gezin in Leiden waar ik ook actief ben bij de plaatselijk roeiclub. Ik probeer fit te blijven door te wandelen en regelmatig hard te lopen."

Wil je meer weten hoe deze collega's je kunnen helpen met je mobiliteitsaanpak, duurzaamheid, thuiswerken of fitte collega's? Neemcontact met hen op.