11/08/2019

Werkzaamheden aan het spoor rond stations in Den Haag

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus worden er werkzaamheden uitgevoerd rond verschillende stations in Den Haag. Tijdens deze werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk tussen Den Haag Centraal, Den Haag HS en Laan van NOI. Tijdens de werkzaamheden rijden er ook geen of minder treinen tussen Den Haag HS en Station Delft. Tussen Leiden Centraal - Den Haag Centraal en Den Haag HS - Rotterdam Centraal is er een aangepaste dienstregeling.

De werkzaamheden betreffen het vervangen van de wissels op Den Haag HS en het realiseren van geluidswerende maatregelen bij station Den Haag Laan van NOI en station Den Haag Mariahoeve. Om het geluid van voorbijrijdende treinen te verminderen wordt een geluidsscherm aan de zuidkant van het spoor gebouwd. Deze is half september klaar.

Reizigers kunnen afhankelijk van de reis gebruik maken van omreisroutes of de vervangende NS bus. Reizigers worden via verschillende communicatiemiddelen geïnformeerd en geadviseerd vanaf 10 dagen voor hun reis de NS reisplanner of NS App te raadplegen en nogmaals kort voor vertrek.

Kijk ook op NS.nl.