YOR24: het nieuwe zakelijke reizen

De vraag naar zakelijke mobiliteit is aan het veranderen. Werknemers willen steeds vaker zelf kunnen kiezen hoe en waarmee ze naar het werk komen. En ook wat ze daaraan uit willen geven. Ook werkgevers zien hun behoefte veranderen. Onder andere de flexibilisering van de arbeidsmarkt en de veranderende wensen van de werknemers maakt dat de invulling van mobiliteit slimmer, groener maar ook complexer wordt. Niet langer is er alleen een relatie met één of meerdere leasemaatschappijen. Ook leveranciers van bijvoorbeeld mobiliteitskaarten, openbaar vervoer en tijdelijk vervoer als taxi's, Uber en huurauto's zijn van invloed op de mobiliteitsoplossing die een bedrijf zijn werknemers biedt. Zo verandert de 'auto van de zaak' langzaam in 'zakelijk reizen'.

Daar speelt YOR24 op in door het slim bundelen van alle informatie en data rondom de mobiliteitsaanbieders en -leveranciers aan de ene kant en ERP/HR-systemen aan de andere kant. Door zowel de werkgever als de werknemer in één onafhankelijk overzicht inzicht te geven in al deze mobiliteitsstromen ontstaat grip op flexibele mobiliteit.

Het meest vooruitstrevende zakelijke mobiliteitsplatform YOR24
Dat klinkt vrij ingewikkeld: 'een zakelijk mobiliteitsplatform', Totdat we het uitleggen: Bij YOR24 stellen we de medewerker en zijn reisgedrag centraal. Werkend Nederland maakt dagelijks veel reisbewegingen. Hierdoor ontstaan kosten en CO2-uitstoot. Er wordt gereisd met een lease- of eigen auto, het ov, een deelauto of met de fiets. Ook overige kosten zoals parkeren, laden en tanken komen tot stand omdat medewerkers zich elke dag inzetten op kantoor of op locatie. Door het gebruik van al deze verschillende vervoersmiddelen en mobiliteitsoplossingen ontstaat een wildgroei aan kostenposten en administratieprocessen. Is het nog overzichtelijk? Om dat probleem op te lossen is er nu een mobiliteitsplatform die inzicht geeft aan zowel de medewerker als de organisatie. Dat is YOR24.

YOR24 zorgt dat de reisbewegingen en -kosten die medewerkers maken, met welke aanbieder of leverancier dan ook, zuiver beheerd kunnen worden. Conform het beleid krijgen medewerkers de vrijheid en flexibiliteit om gebruik te maken van mobiliteitsdiensten die zakelijk ter beschikking worden gesteld. Medewerkers kunnen aangeven of een reis of transactie zakelijk of privé was. Desgewenst kunnen de kosten direct gedeclareerd en betaald worden.

YOR24 is onafhankelijk en kan daarom met alle mobiliteitsleveranciers en HR-/ERP-systemen overweg waardoor het eenvoudig te implementeren is binnen uw huidige situatie en mobiliteitsbeleid. Vanwege de onafhankelijkheid en de geavanceerde functionaliteiten is het één van de weinige oplossingen die geschikt is om een mobiliteitsbudget aan te bieden.

Meer weten of een live demonstratie? Kijk dan op: mobility.yor24.com.

Doelgroep
YOR24 richt zich primair op de medewerker. Mobiliteit moet namelijk in de basis zodanig georganiseerd zijn dat de medewerker zich kan richten op zijn primaire taak en dat alle mobiliteitsvoorzieningen daarin ondersteunen. De keuze voor YOR24 ligt voornamelijk bij mobiliteitsmanagers, HR-managers, financieel verantwoordelijke managers en inkopers van mobiliteitsdiensten die graag willen dat mobiliteit voor hun medewerkers goed en overzichtelijk is georganiseerd.

Referenties
YOR24 wordt inmiddels met veel plezier en gemak gebruikt binnen organisaties als Canon, Siemens, Hertel of Atos. Wilt u weten wat wij voor deze organisaties betekenen, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
YOR24
Meester E.N. van Kleffensstraat 14
6842 CV Arnhem

026-7511400
Uw contactpersoon: Wouter Landewers
www.yor24.com