Zoo'n Training: workshops en individuele coaching omdat je werkleven zoveel leuker kan!

Aanbod
Met (meer) plezier werken. Heeft u of uw medewerkers werkgewoonten die u graag zou willen veranderen? Bijvoorbeeld met meer overzicht en rust en minder stress werken. Of prettigere en effectievere gesprekken voeren en het vergroten van het zelfvertrouwen? Dat kan heel gemakkelijk met de inspiratie en praktische vaardigheden die u en/of uw medewerkers zeker op gaan doen tijdens een workshops of individuele coaching op het gebied van plannen, organiseren, prioriteren, assertiviteit, communicatie en Outlook.

Direct praktisch aan de slag. Of u individueel resultaten wilt bereiken of een groep collega's, in beide gevallen gaat u vooral doen. Dus geen lange theorieën, wel direct actie en kijken naar wat echt bij u past. Zo krijgt u volop praktische tips en sprankelende eyeopeners die u meteen toe kunt passen. Mijn insteek is luchtig en met humor en na afloop heeft u meteen uw eerste veranderstap(pen) gezet.

Na de training hoeft u het zeker niet alleen te doen. U kunt tot een half jaar gebruik maken van e-coaching. Maar ook met de maandelijkse gratis inspiratiebrief, mijn inspiratieboekje en posts op social media blijft u zeker geïnspireerd om uw nieuwe gedrag en werkwijzen om plezieriger te werken vol te blijven houden.

Workshops, coaching en artikelen die (mee)werken. Het hele aanbod van workshops en individuele coaching vindt u op www.zoontraining.nl. Zullen we snel aan de slag gaan?! Wilt u gelijk starten? Op mijn website staan volop artikelen om u direct zullen inspireren. Kijk er gerust eens rond.

Op een leuker werkleven. Dus wilt u of willen uw medewerkers bewust aan de slag met het (verder) ontwikkelen van plezierige werkgewoonten op het gebied van plannen, organiseren, prioriteren, assertiviteit, communicatie en Outlook? Laat me dan weten wat u graag wilt veranderen of welke specifieke doelstellingen uw medewerkers hebben, dan maak ik een training die helemaal bij u past en starten we snel…

Contactgegevens
Bertine Zoon
06 21 46 99 94
www.zoontraining.nl